Surprize romantice

Cina romantică la cererea în căsătorie, la ziua de naștere, reînnoirea declarației de iubire

Rezervarăm masă festivă pentru două persoane la lumina lumânărilor.
Propunem un meniu special conceput ținând cont de preferințele partenerului, asfel încât să-l uimești, iar timpul cinei să fie exclusiv pentru conversații cu persoana iubită.
Pentru momente unice putem face și un tort deosebit, tot cu ingredientele favorite, să fie introducere pentru inelul de logodnă sau declarația de dragoste.
La cerere suntem gata să punem în scenă și alte surprize!
Prețul cinei începe de la 50 euro/cuplu.
Meniul va conține: două pahare de vin spumos sau tort (alegerea de început), două feluri de mâncare, desert, vin roșu/alb la pahar, apă, cafea/ceai).

Sărbătorește în doi un sejur romantic de două nopți

Chiar dacă două nopți și două zile sunt puține, pot fi suficiente pentru ca starea de bine să vă coloreze din nou viața.
Vă primim cu un coș de fructe și ciocolată în cameră.
Pentru prima seară, o cină romantică. Meniul va conține două feluri, cu sau fără desert și vin. Nu uita că suntem gata să ne adaptăm la cerere cu un meniu vegan, vegetarian sau fără gluten.
Pentru momente unice putem face un tort cu ingredientele favorite (comandat cu minim 48 ore înainte).
Două nopți cazare cu mic dejun în cameră, în grădină (dacă timpul permite) sau la căldura șemineului.
Exclusivitate pentru o oră în Mini Spa de la Casa Maria (saună finlandeză și cadă hidromasaj profesională) cu rezervare în prealabil.
Prețul începe de la 185 euro/cuplu, depinde de camera disponibilă/aleasă și de perioada rezervării.
Pachetul se mai poate completa cu: ședința foto, muzică live sau alte surprize la cerere.

De Valentine's day

La întrebarea “Ce cadou îți dorești de la partenerul tău de viață pentru Valentine's day?”, sondajele ne arată că dintre cei intervievați: 1% au spus că nu știu, 2% au fost încântați cu o noapte și 97% au spus mai multe nopți.
Noi propunem deci un sejur de două nopți, cazare cu mic dejun.
La primire, coș de fructe și ciocolată în cameră.
Pentru seara de 14 februarie se ia cina Valentine, cu trei meniuri la alegere din care nu lipsesc mâncăruri afrodisiace, vinul spumos, desertul și citate de dragoste.
Exclusivitate pentru o oră în Mini Spa la Casa Maria (saună finlandeză și cadă hidromasaj profesională) cu rezervare în prealabil.
Prețul începe de la 175 euro/cuplu, depinde de camera disponibilă/aleasă.

Luna de miere

Toți suntem altfel atunci când suntem îndrăgostiți. Să prelungim cât mai mult aceste momente cu 3 zile pline de amintiri frumoase, 3 nopți între vis și realitate.
Vila Castelul Maria dorește să ia parte la bucuria ta, să ofere tinerilor căsătoriți aflați în luna de miere un mic dar, anume 15% din prețul cazării reducere, alături de o butelie de vin, un desert și calde urări.
Nimic nu se compară cu luna de miere!
*Oferta este valabilă și la împlinirea a 10, 20 sau 25 ani de căsnicie, cu excepția sărbătorilor legale.

Pentru a stabilii detaliile contactează-ne.