Echipa

Dorim să fim cunoscuți aici și "peste mări și țări", preferați ca un loc în care poți găsi oricând buna dispoziție, liniștea, frumusețea și armonia. Misiunea noastră este de a primi oaspeții în așa fel încât aceștia să găsească exact ce își doresc: hrană pentru trup și liniște pentru minte. În momentul în care pleacă sa fie relaxați, odihniți, mulțumiți și plini de energie.‎ Ne adaptăm și gândim oferte personalizate ținând cont de necesitățile fiecărui client, meniuri pentru diverse diete, pachete și servicii adaptate cerințelor, care să creeze amintiri plăcute.

Pentru ca să ne desfășurăm munca bine, am punctat valorile după care ne ghidăm. Prima e onestitatea, fiindcă dorim să colaborăm cu sinceritate atât între noi cât și cu clienții. A doua este deschiderea de a învăța, căci lucrurile se schimbă și vrem să oferim ce e mai bun. Lucrul în echipă este important pentru noi, fiindcă așa ne ajutăm și ne completăm unii pe alții. De asemenea, ne place că ceea ce facem să fie o încântare pentru ochi și pentru inimă, de aceea prețuim armonia și frumusețea. Răbdarea este de aur, cum se spune, fiindcă ne străduim ca răspunsul nostru să fie o vorbă bună, chiar și atunci când e greu. Nu în ultimul rând, credem în simțul umorului și-n bucurie și ne rugăm: "Dăruiește-mi simțul umorului, Doamne; Grația de a vedea pretutindeni o gluma, Talentul de-a găsi în fiecare zi puțin farmec, Și de-a-l dărui tuturor cu inima bună." Thomas H.B. Webb

Echipa

Suntem o echipă stabilă, formată din câțiva oameni de bază care s-au implicat în creșterea și dezvoltarea Castelului de ani. Numărul nu e tot timpul același (dar nu acesta contează!), fiindcă uneori oamenii au alte drumuri în viață, unii pleacă, alții vin, și mai ales vara, tinerii elevi și studenți ne completează și ne aduc un ajutor indispensabil.

Luminița

Luminița, administrator, a pus cu inima ei bazele echipei și cu creativitatea ei a decorat și amenanjat locul. A terminat liceul sanitar, a urmat facultatea de Turism și comerț internațional, obținând diploma de Manager în activitatea de turism, dar și mai important a participat de la reconstrucția și modernizarea vilei, la formarea echipei, la alegerea meniului, pregătirea ofertelor și a mâncărurilor, la întâmpinarea și servirea clienților... lucrând în posturi diferite a putut înțelege mai bine necesitățile clientului, dar și a celor ce muncesc, ca să le îndeplinească dorințele.

A continuat să se specializeze urmând diverse cursuri, ultimul curs fiind de cofetărie: a descoperit că îi face plăcere să adapteze rețete la cererea clienților, să facă mereu ceva nou.
Limbi străine vorbite: italiană, engleză și franceză (la nivel mediu).
Pasiunea: grădinăritul și poezia.
Este căutarea frumuseții în orice formă.

Carlo

Carlo, investitor și manager, italian de origine, gurmand și exigent, pune mereu accentul pe calitate. A lucrat și înainte în comerț, așa că a venit cu experiență și încă de la început s-a ocupat cu aprovizionarea. Zilnic urmărește lista de cumpărături, caută cele mai bune produse și furnizori, începand de la piață, la marile companii și până la micile magazine. Este convins că un preparat cu ingrediente de calitate are mari șanse să fie pe gustul clientului chiar dacă e pregătit în cel mai simplu mod.

Limbi vorbite: italiană și româna.
Pasiuni: câinii și vânătoarea.

Maria

Maria, se ocupă de branding și pagina de facebook, fotografiind constant Vila în toate anotimpurile ei, dar și mai important o ajută și o inspiră pe Luminița în procesul creativ.

Limbi străine vorbite: engleză și italiană, franceză (la nivel mediu).
Pasiuni: fotografia, călătoriile, lectura, poezia.

Armela

Armela, o iubitoare a frumosului, servește și aranjează mese și flori cu mare drag. A terminat studiile la Facultatea de Administrație Publică, ceea ce a ajutat-o în comunicarea cu clienții. Lucrează alături de noi din 2008, elegantă și atentă la detalii, îi place să aranjeze cu mult gust mesele, conversează cu plăcere și se ocupă de organizare pentru diferite evenimente.

Limbi străine: engleză și maghiară la nivel incepător.

Tanti

Tanti - toți îi spun asa deși numele ei e Camelia. A venit în 2001 cu o altă specializare dar a dat dovadă de mare adaptabilitate în bucătărie. Pentru că este prezentă cu inima și are dorința de a face și a ajuta, pe parcurs s-a specializat ca și bucătar.

De când s-a deschis Castelul Maria am mai colaborat și cu alte persoane de la care am învățat multe lucruri și le dorim numai bine acolo unde sunt. La recepție și servire, bucătărie sau curățenie, grădinărit și îngrijirea animalelor, lucrăm și am lucrat cu oameni diverși, cărora le mulțumim.

Am legat si am pastrat prietnei amintiri frumoase cu Codrtuta, Anisoara, Bianca, Ramona, Liliana, Silvia, Septi, Mirela, Dorina, Bogdan, Alexandru ca sa enumeram cativa dintre cei care au fost alaturi de noi pentru mai mult timp.

Mai avem încă în echipă și membri noi, sperăm să se integreze, sa îmbrățișeze valorile noastre și sa se simtă aici ca acasă. Asteptăm și alte persoane, direct de pe băncile școlii sau cu experiență, important este să aibă inima curată, dorința de a învăța și plăcerea de a ajuta.

Le multumim tututor!