Contactează-ne

  • Pășiți pe un tărâm de basm!

    Pentru a ajunge pe aceste meleaguri de poveste, nu ezitați să ne contactați folosind formularul alăturat.

    Date de contact

    Urmărește-ne online

  • Formular contact

Unde ne găsiți?

Vila Castelul Maria se află în satul Banpotoc, pe valea râului Varmaga, într-un cadru natural deosebit și totuși la o distanță de numai 18 km de Cetatea Devei, la 21 km de Castelul Huniazilor și doar 6 km de Parcul Dendrologic Simeria.

Cum ne găsiți?

‎Cu mașina:
1. De pe autostrada Sibiu se iese la Simeria, în sensul giratoriu se face prima la dreapta și se ajunge pe DN7. Înainte de OMV Simeria există un semafor, la semafor faceți la dreapta și intrați în orășelul Simeria.
2. De pe DN7, cum se vine dinspre Arad, după OMV Simeria există un semafor, la semafor faceți la stânga și intrati in orășelul Simeria.
Traversați orașul (se trece peste un pod peste calea ferată, strada principală face la un moment dat o curbă la dreapta) mergând doar pe drumul principal. Când ieșiți din Simeria coborâți o pantă, treceți din nou un pod (ceva foarte mic) cu semn cedare prioritate, mai mergeți un kilometru și ajungeți la podul peste Mureș (înainte de acesta veți vedea piloni de la autostradă). Treceți podul peste Mureș și sunteți în satul Uroi. Avem un indicator chiar imediat după pod care vă indeamnă să mergeți la stânga încă 4 km. Faceți stânga, următorul sat este Cărpiniș prin care nu intrați (este într-o curbă), urcați apoi un deal, coborâți dealul și imediat când ați coborât la dreapta este satul Banpotoc. În sat avem indicatoare pe stâlpii electrici. De la drumul național mai sunt în jur de 7 km până în curtea vilei, iar în caz că nu reușiți, suntem aici să vă îndrumăm.

Cu trenul: 
Luați un bilet până în gara Simeria, important nod de cale ferată, de aici mai parcurgeți încă 6 km cu un taxi.

Cu avionul:
Distanțele sunt: Sibiu 110 km, Cluj 170 km, Timișoara 160 km, Arad 170 km