De sarbatori

Vacanța de Revelion 2022 pentru un grup de prieteni

Cu siguranță ai mulți prieteni! Alege trei - cei mai buni (și familiile lor) și vino să petreci trecerea anului la Castelul Maria. Un loc în care să te ascunzi, în care poți avea noi experiențe și poți să te regăsești. Cinci nopți și sase zile poate fi exact timpul necesar pentru a te încărca cu amintiri frumoase, cu energie și gânduri bune pentru noul an.

Oferim cinci nopți cazare cu demipensiune și masă festiva de revelion inclusă pentru un grup de minim 8/maxim 12 persoane, la prețuri începând de la 450euro/pers, loc în camera dublă. Pentru camera single se mai adauga 200 euro.

Am pregătit niște activități la care, dacă vă face plăcere, puteți să participați împreună cu gazdele, echipa Castelul Maria.
30 decembrie. Ziua întâi, de întâmpinare și cunoaștere. Sunteți oaspeții noștri și avem plăcerea de a vă primi tradițional românește cu pâine și sare, cu țuica, plăcinte și cu povestea Castelului, a zonei și a locurilor frumoase ce le puteți vizita !
31 decembrie. Magie în jurul focului. La schimbarea anului lăsăm lucrurile ce ne-au suparat, vrăjitorie sau nu: noul an ne scapă de supărări și ne aduce multe bucurii!
1 ianuarie. Să creăm personaje din zapadă (dacă zăpada ne permite) sau să desenăm împreună eroul imaginar (dacă zăpada se încăpățânează să nu vină). Durata 30 – 40 min.
2 ianuarie. Atelier de cuvinte frumoase, 30 minute (la interior, cu servire de plăcinte, vin cald și tuică).
3 ianuarie. Povești la gura focului. Vocea cititorului (activitate la interior în fata șemineului cu servire ceai, tartine și prăjiturele). Durata 1 oră sau chiar 3 dacă se dorește.

Crăciun în Transilvania

Petrece trei zile și trei nopți asa cum este tradiția în basmele românești!
Unde? La Castelul Maria: unde confortul de la oraș se întâlnește cu tradiția și obiceiurile de la țară.
Costul incepe de la 300euro/persoană, loc în cameră dublă (in conditii single + 120 euro), include trei nopți cazare cu micul dejun, masă festivă în ajun, pranzul de Crăciun și toate cinele pe parcursul celor trei zile când sunteți oaspeții noștri.

Și de Crăciun avem niște activități la care, dacă doriți, puteți să participați împreună cu gazdele, echipa Castelul Maria. Dacă aveți alte propuneri, suntem pregătiți să vă ascultăm.
24 decembrie. Ziua întâi, de întâmpinare și cunoaștere. Sunteți oaspeții noștri și avem plăcerea de a vă primi tradițional cu țuică, plăcinte și vin fiert. Masa de ajun cu colinde și colindători din sat.
25 decembrie. Șezătoare cu jocuri, povești și colinde în jurul focului.
26 decembrie. Concurs ornamente pentru gradina din zapadă (dacă zăpada ne permite)(la exterior) sau ornamente și felicitări (dacă nu avem zăpadă suficientă). Durata 30 – 40 minute.

Sărbătorile pascale

E atât de multă bucurie în verdele grădinilor încât merită să îți petreci sărbătorile Pascale în mod tradițional la țară! Costul începe de la 300 euro pe persoană, loc în camera dublă (in conditii single + 120 euro) și include trei nopți cazare cu micul dejun, masa festivă din ajun, prânzul de din ziua de Paști și toate cinele pe parcursul celor trei zile când sunteți oaspetii noștri.

Pentru oferta detaliată și condiții vă rugăm să ne trimiteți aici detaliile despre grupul/familia dumneavoastră.