Petreceri cu cei apropiati

Petreceri cu cei apropiați

Dacă te-ai gândit vreodată că ar fi o surpriză grozavă pentru cineva drag o masă cu cei apropiați, că a petrece alături de cei iubiți ar putea fi exact cadoul dorit, probabil că suntem locația cea mai potrivită.

Ne-am specializat în organizarea unor mese festive pentru grupuri mici și ne face plăcere să fim complici în punerea în scenă unor astfel de surprize - cadou.Nu ezitați să ne contactați cu ideile voastre!

Condițiile generale și câteva exemple de meniu le găsiți aici.

EXCLUSIVITATE în GRADINA la Vila Castelul Maria

Îți dorești intimitate, să nu deranjezi pe nimeni și nimeni să nu te deranjeze nici măcar cu privirea? Ai visat întotdeauna să-ți petreci o zi într-o grădină doar pentru tine și prietenii tăi?

Acum ai ocazia: o masă întinsă cu bucate gustoase pe parcursul unei zile intregi.
- bufet
- pachet de băuturi la alegere din trei variante
- cazare cu mic dejun în camera și apartamentele de la vila Castelul Maria plus în cazare în alte patru camere la Casa Maria, opt camere în total

Pret: 1500 euro pentru un grup de 15 persoane

Team building la Casa Maria

Este ideal când dorești sa creezi un cadru de cunoaștere și consolidarea relațiilor, să găsești un loc liniștit cu un spațiu doar pentru echipa pe care vrei să o formezi.

Cu 7 camere la Casa Maria, un salon și o gradina 3000m cu livadă, mult spațiu verde, leagăne, loc amenajat pentru foc de tabara și terasă acoperită, putem fi locul pe care îl cauți.

Secretul unei ședințe reușite

S-a constatat că oamenilor le este dificil să se concentreze dacă locul ales pentru ședință nu este suficient de confortabil. Mai mult, aceeași atmosfera rigidă și monotonă de birou îi inhibă, le oprește creativitatea, le taie aripile...

Ce te costă să-ți inviți colegii sau partenerii de afaceri la restaurantul Castelul Maria? Cu doar costul unui meniu rezolvi mai multe probleme: ai la dispoziție un spațiu primitor și relaxant, invitații tăi se simt apreciați și gata să răspundă solicitărilor tale și nici nu mai e nevoie să chemi o firmă de catering.

Ofertă valabilă de luni până vineri, între 10.00 si 17.00 pentru un grup minim de 8 persoane. Costul unui meniu este de la 20euro(doua feluri si desert, apa, cafea) în sus.