Castelul Maria | Blog

Informații pentru rezervare, cazare și masă

Dragi oaspeți,

Vă așteptăm cu drag la noi! Vă amintim că, în condițiile actuale legate de COVID-19, ghidul de conduită este următorul:

 • Servirea mesei sau cazarea se face doar pe bază de rezervare. Dacă doriți să ne vizitați, sunați sau trimiteți un sms/mail!
 • Rezervarea se face pe mail și plata se face, preferabil, online sau cu cardul.
 • Masa poate fi servită în camera de hotel sau în grădină.
 • Mesele se pot servi  între orele următoare, pe baza unui meniu al zilei ce ia în considerare preferințele dvs.:  mic dejun 8-10.30, prânz  13-15 și cină 18-21.
 • În spațiile publice închise, precum restaurantul, e obligatorie purtarea măștii.
 • În zona recepției avem rugămintea să se intre o singură persoană o dată.
 • Pentru sănătatea tuturor, vă rugăm să păstrați distanța fizică între dvs, personal și alți clienți.

 

Pentru a face comunicarea mai ușoară, am pregătit o listă cu detalii și răspunsuri la întrebări frecvente legate de rezervări, program și altele.

Prezentare generală:

Vila Castelul Maria te asteapta cu o gradina ce se intinde pe mai mult de 6000mp, iar  la pensiunea Casa Maria te întâmpină  o gradina de 3000mp, o mini biblioteca și un miniSpa.

Pensiunea Casa Maria se afla la o distanta de aproximativ  800 de metri, 10minute de mers pe jos sau 1 minut cu masina fata de vila Castelul Maria.

 

Capacitate cazare:

Vila Castelul Maria pune la dispozitia clientilor 3 apartamente si o camera, capacitate de cazare de 8 locuri, fiecare apartament cu dormitor, salon living, baie.

Pensiunea Casa Maria te primește în 7 camere, fiecare cu baie proprie, patru dintre ele cu balcon, capacitate de cazare de 17 locuri.

 

Tarife cu mic dejun inclus, pentru două persoane:

 • Camera 1, 3, 2 și din Turn: 290 ron
 • Camera 5, 6, apartament Bej: 335 ron
 • Camera 4 și apartamentul Roșu: 355 ron
 • Camera 7 și apartamentul Albastru: 355 ron

Pentru cazare pe perioadă mai îndelungată (mai mult de trei zile) se pot oferi diverse oferte speciale pentru dvs.

 

 • Mic dejun extra pentru persoanele cazate: 30ron.
 • Mic dejun pentru copiii până la 12 ani: 20 ron.
 • Mic dejun pentru persoanele care nu sunt cazate: 35 ron.
 • Pat suplimentar: 40 ron. Nu toate camerele au posibilitatea de a primi o persoana suplimentar. Va rugam sa anuntati daca doriti cazare pentru mai mult de doua persoane.
 • Micul dejun se servește doar la Vila Castelul Maria, între orele 8 și 10:30.

Ziua hotelieră :

Check-inul se face începând cu ora 16:30 la recepția Castelul Maria, pana la ora 22:30. Avem rugamintea sa ne anuntati pentru check-in în afara orelor. Pentru check-inul după ora 23:55 este posibil se perceapă o taxa suplimentara.

Check-inul la Casa Maria se face începând cu ora 17:00.

Eliberarea camerei se face pana in ora 11:00. Avem rugamintea sa ne anuntati daca doriti sa rămâneți mai mult de aceasta ora. La eliberarea camerei dupa aceasta ora  este posibil sa se perceapa o taxa suplimentara.

Fiind o locație micuță, nu avem program de recepție non-stop. Dacă doriți check-out înainte de ora șapte, vă rugăm să anunțați.

Modalități rezervare:

Rezervarea se  face prin apel telefonic sau sms (0722382212) si prin mail  (luminita@castelulmaria.ro) comunicand datele rezervarii, nume, perioada solicitata si un numar de telefon. Rezervarea se considera ferma daca raspundeti mailului de rezervare si trimiteti un avans de 100ron/pe noapte cazare intr-o camera. Pentru o singură noapte rezervarea se face prin plata integrală a costului camerei.

In cazul in care nu trimiteti un avans, nu raspundeti mailului de rezervare sau nu raspundeti  la telefon pentru confirmare rezervare  exista posibilitatea sa nu va retinem camera.

Politici de restituire avans:

 1. Pentru o rezervare anulata cu 21 de zile inainte de ziua sosirii avansul se restituie, retinand 5 % (minim 10ron) pentru cheltuieli bancare sau se poate considera avans pentru o alta rezervare.
 2. In cazul in care se anuleaza rezervarea in mai putin de 20 de zile, avansul se poate considera avans pentru o alta rezervare sau contravaloare pentru alte servicii.
 3. In caz de anulare cu 48 de ore inainte de inceperea zilei hoteliere sau neprezentare, avansul se pierde.

Restaurantul Castelul Maria.

În  majoritatea timpului, vom opta pentru un meniu restrâns al zilei, cu  câteva variante bazate și pe preferințele dvs. și cu legume proaspete și  inspirație de sezon. Aceasta e o alegere făcută asumat, vrând să  diminuăm cât mai mult risipa alimentară.  Considerăm atât reciclarea,  cât și diminuarea deșeurilor, ca fiind foarte importantă, și încercăm pe  cât posibil să avem practici ecologice, pentru a putea trăi cu toții pe un Pământ sănătos. În mod excepțional și în funcție de sezon, putem să asigurăm și preparate pe comandă special pentru dvs.

Restaurantul are doua saloane, unul cu o capacitate de 16-20pers, iar altul cu o capacitate  de 28-30 pers. Ambele saloane au șemineu si va asteapta in anotimpul rece sa luati masa impreuna cu prietenii dumneavoastra.

Incepand cu sezonul cald, se deschide si gradina de vară: terasa acoperita 12 locuri si alte opt mese in gradina (44locuri). Aici se pot servii salate, diverse gustari si bauturi, sau daca se face comanda, se poate servi un pranz sau o cina deosebita. Masa de pranz sau cina se pregateste la comanda, pretul putand varia in functie de ce se consuma, intre 50 – 100 ron/pers/meniu pranz sau cina (doua feluri și desert). Menționăm ca micul dejun, pranzul sau cina se pot servi ‎doar la vila Castelul Maria. Avem rugămintea sa anunțați dacă doriți sa serviti pranzul sau cina la noi pentru a va retine o masa și a va comanda din timp pentru a avea prioritate la servire.‎

Restaurantul se deschide la 18:00 în timpul săptămânii și la 13:00 în weekend. Pentru excepții de la program vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție împreună. Pentru a servi masa, în orice perioadă, vă rugăm să rezervați în prealabil!

Vă rugăm să luați în considerare că în weekenduri, pe timpul zilei, saloanele restaurant ar putea fi rezervate pentru diverse evenimente. În timpul nopții se respectă programul de liniște.

Alte servicii:

 • Parcare în incita localului.
 • Plată Dolce, plata card VISA si MASTER.
 • Mini bibliotecă, cărți și reviste de literatură, poezie, lifestyle, natură și pentru copiii, atât la Casa Maria cât și în restaurantul de la Vila Castelul Maria.
 • Posibilitatea de a comanda (doar din timp) mâncare vegetariană, vegană, fără gluten.
 • Posibilitatea de a comanda (doar din timp) tort sau prăjituri pe placul dvs., inclusiv vegane și raw vegane.
 • Personal la dispozitia dumneavoastra (receptie si restaurant) intre orele 8.00 – 22.00.
 • Primim și animale de companie! Vă rugăm frumos să ne anunțați din timp pentru a vedea cum le putem acomoda. Posibil să se perceapă o taxă suplimentară.
 • Mini SPA cu cada hidromasaj și sauna (la Casa Maria), numai pentru persoanele de la cazare. Pentru rezervări. la Casa Maria: costul rezervării camerei SPA este de 100 ron, o oră. Aceasta se face prin programare în prealabil. Pentru fiecare 20min suplimentar 30ron. Programul e între 11:00 și 21:00.
 • Bucuria de a sta în grădină, într-un loc liniștit, a mirosi flori, asculta păsări, a te uita cum crește iarba și cum se coc fructele.

 

Deoarece incepand cu 23.00 si pana la ora 7.00 poarta principala se inchide va rugam, pentru orice cerere, nu ezitati sa sunati la 0722382212 sau 0254260000.

Notă: Grădina noastră găzduiește prieteni din alte specii: pisici și căței. Dacă sunteți alergici la pisici, este preferabil să rezervați o masă la interior.

 

Datele noastre sunt :

S.C .CASTELUL  MARIA SRL

sediu BANPOTOC NR 20 COM HARAU JUD HUNEDOARA

COD FISCAL : RO 14722630

J20/512/2002

BCR SIMERIA

CONT BANCA lei RO16 RNCB 0166018522460001

Codul Swift la BCR este RNCB RO BU

Cont in euro RO65RNCB0160018522460001

 

 

Vă mulțumim și vă așteptăm la noi,

 Obrejan Luminita

 

 

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *