Pe vara aceasta pregătisem o surpriză care, însă, greu a atras atenția! Am cumpărat un frigider rotund, cu o vitrină largă, pentru a expune tot felul de mici gustări rapide și a potoli poftele oaspeților (căci, știți cum e, dacă veniți cu o foame mare, și mai sunt și alții la fel înaintea voastră, până se gătește comanda caldă, n-ar prinde bine ceva mic și gustos?) – însă, cu cât îl umpleam mai mult și mai fastuos, parcă cu atât se trecea pe lângă el fără băgare de seamă! Trebuie să fi fost ceva magie, de aceea nu ne-am lăsat descumpăniți și am făcut măncăruri ba mai simple, ba mai complicate, până a început să prindă avânt ideea. Tocmai acum că parcă merge mai bine, vine toamna și afară nu se va mai ieși așa des, să fie văzut și el, frigiderul. Ei, privim cu optimism, poate totuși până pe terasă veți da o tura, într-una din zilele când are și el ce arăta.
Chec cu brânză, farfurioare cu orez și ciuperci, broșete cu roșii cherry și dovlecel.
Farfurioare vegane cu diverse: cartofi marinați, pastă de fasole verde, roșii, ardei, măsline verzi, vinete.
Broșete cu cașcaval, măsline și roșii cherry, pastă de somon pe un pat de lămâie, căsuțe cu castraveți și pastă de brânză, păhărele cu sos de năut și medalioane de vinete și dovlecel.
Farfurioare cu salată de vinete, chec cu șuncă și brânză, salate de avocado, gulgufi cu brânză.
Foarte interesant articolul, multumesc